2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Kék hírek

Berki Krisztián gyászoló édesanyja: Az unokám sosem tudja majd feldolgozni, ami vele történt

Napok óta kínázó fájdalom gyötri Berki Krisztián családjának minden tagját. Krisztián édesanyja maga is mélypontra került, ám sokkal jobban aggódik kilencéves unokájáért. A kislány volt ugyanis az, aki rátalát Krisztiánra a lakásuk teraszán.

  • Berki Krisztián gyászoló édesanyja: Az unokám sosem tudja majd feldolgozni, ami vele történt

Még egy felnőtt embernek is nehéz lehet megbirkózni a gyásszal, gondoljunk csak bele, mi játszódhat le egy kislány lelkében… Berki Krisztián kislányával kettesben tartózkodott múlt pénteken a IX. kerületi bérlakásban. Natasa Zselyke szomjas lett, felébredt és édesapjához sietett, aki a teraszon volt, ám ő nem válaszolt neki. Natika azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakargatta… Később a telefon híváslistájában lévő utolsó számot tárcsázta, miután megérezte, hogy valami baj van... Berki ismerőse hívott segítséget, ám akkor már nem élt a médiasztár.

„Próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant”

Berki édesanyja könnyeivel küszködve beszélt lapunknak arról, hogy péntek óta szinte minden percében a tragédia részletein járnak a gondolatai. Majer Júlia Zsófia szerint ahogy telik az idő, úgy egyre több kérdés merül fel az érthetetlen haláleset kapcsán.

– Most nem látom a holnapot sem. Egyáltalán nem. Nem tudom, hogy mi lesz, teljesen tanácstalan vagyok. Elképzelni sem tudom, hogy egy anya fel tudja-e dolgozni a gyermeke elvesztését. Erre nincsenek szavak. Mazsival együtt próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant, de nem lehet. Csak kérdések vannak, válaszok nincsenek. Egy 41 éves fiatalember szíve egyszerűen nem állhat le – mondta tanácstalanul Berki Krisztián édesanyja, aki nem hisz abban, hogy fia a drog miatt halt meg. Éppen ezért arra vár, hogy elkészüljön a boncolás eredménye és választ kapjon arra, hogy mi is történt valójában a fiával.

„A szívem szakad meg érte”

Júlia bár maga is rendkívül nehéz napokat él meg, leginkább unokájáért aggódik.

– Nati egy nagyon okos lány, a szívem szakad meg érte… Soha nem tudja majd feldolgozni azt, ami és ahogyan történt az imádott apukájával. Borzasztó traumát kellett átélnie – mondta a nagymama, majd hozzátette: – Nagyon sajnálom, hogy ilyen korán és hirtelen kilépett Natikám életéből! Ennek még nem volt itt az ideje! – mondta Berki édesanyja, aki próbálja kizárni a híreket az életéből.

 

Büntetőeljárás indult

Mivel a rendőrség Berki lakásán kábítószer-gyanús anyagot is talált, így nem csak a halála kapcsán nyomoznak a rendőrök, hanem egy büntetőeljárás is indult a BRFK-n. A nyomozás során vélhetően felkutatják Berki dílerét, így akár több hazai híresség is bajba kerülhet.

„Tájékoztatjuk, hogy a halálesettel összefüggésben továbbra sem merült fel az idegenkezűség gyanúja. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárásban szakértők bevonásával vizsgáljuk. A közigazgatási eljárás mellett, mivel a helyszínen kábítószergyanús anyagot is találtak, a BRFK Bűnügyi Főosztály büntetőeljárást indított, amely folyamatban van” – tájékoztatta lapunkat a rendőrség.

 

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!