2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Kék hírek

Áram rázta meg a kétéves Csengét, élet és halál közt lebegett

Megrázó történetről számoltak be a mentősök.

  • Áram rázta meg a kétéves Csengét, élet és halál közt lebegett

Drámai esetet osztott meg közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat: a minap ugyanis egy kétéves, Hajdú-Bihar megyei kislány véletlenül belenyúlt egy konnektorba, és áramütést szenvedett. A szülők azonnal az OMSZ Ügyeleti Szolgálatára siettek, ahol a szakemberek megkezdték a kis Csenge újraélesztését. A Debreceni Mentésirányítás végül nagy erőket mozgósított, hogy a kislány minden segítséget megkapjon, az erőfeszítésük pedig végül sikerrel is járt, megmentették a gyermek életét.

– Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk – zárul az OMSZ Facebook-posztja.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!