2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Ambrus Attila Berki Krisztiánról: Látszott, hogy ott valami nincs rendben

A Viszkis és Berki egy időben nagyon jó barátok voltak.

  • Ambrus Attila Berki Krisztiánról: Látszott, hogy ott valami nincs rendben

Már nem volt alkalma Ambrus Attilának arra, hogy békét kössön Berki Krisztiánnal. A 41 éves korában elhunyt médiaszemélyiség váratlan halála Attilát is megdöbbentette, annál is inkább, mert egykor nagyon szoros barátságot ápoltak egymással.

Krisztián és Attila 2017-ben egy csapatként versenyeztek az Ázsia Expressz első évadában, amit meg is nyertek. Heteken át egymásra voltak utalva, ez idő alatt pedig többször meg is nyíltak egymás előtt. Attila akkor többször is látta, hogy Berki elsírja magát a kislánya hiánya miatt. 

A műsor után közösen adtak ki egy könyvet, ám a barátságuk ezután megromlott. Attila felidézte a legutolsó beszélgetésüket, ami nem éppen baráti hangnemben zajlott.

Az utolsó beszélgetésünk vitatkozássá fajult a közös könyvünk miatt. Akkor nagyon feldúlt volt, ott már éreztem, hogy valami nem kerek, én nem ilyennek ismertem meg Krisztiánt. Iszonyatosan beleállt a dolgokba, pedig korábban nem ezt csinálta. Az utolsó beszélgetésünk nagyon eldurvult, éreztem, hogy valami ott nincs rendben, legalábbis én ezt éreztem.

- fogalmazott a Mokkában Ambrus Attila.

A vita ellenére Attila úgy véli, sokan jobban tennék Krisztián bírálói, ha csendben maradnának.

"Azt vallom, hogy ha egy ember nem tudja magát megvédeni, különösen egy haláleset miatt, akkor nem illik bántani. Függetlenül attól, hogy hibázott, nem hibázott, megosztó volt-e vagy nem. Nem tudja magát megvédeni, a legoptimálisabb az volna, ha az emberek csendben maradnának az ítélkezés helyett. Főleg azért, mert ott a két kislány, akik valószínűleg majd egyszer visszaolvassák ezeket a véleményeket. Ők nem érdemlik meg ezt" - hangsúlyozta Ambrus Attila.

Ripost

Fotó: Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!