2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

A TEK leállította az ötéves kisfiú drónos keresését a rossz idő miatt

Továbbra is hatalmas erőkkel keresik a hatóságok és az önkéntesek az öt éves Nyári Gergő Dávidot, aki tegnap délután tűnt el Tolna-Mözsön.

  • A TEK leállította az ötéves kisfiú drónos keresését a rossz idő miatt

A gyerek az apjával és a testvéreivel volt otthon, amikor a viharos erejű szél kicsapta a kaput, a gyerek pedig egyszerűen kisétált rajta. Gergőről fontos tudni, hogy egy betegség miatt nem tud beszélni, a kezével mutogatva kommunikál. A barna hajú, vékony testalkatú kisfiú az egész éjszakát a szabadban töltötte.

Kedd délután a TEK leállította az ötéves kisfiú drónos keresését a rossz idő miatt. Az ország számos pontjáról érkeztek kutató-mentők és önkéntesek, akik segítik a rendőrök és a polgárőrök munkáját. 

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Felszámoltak egy drogkereskedő hálózatot

Felszámoltak egy drogkereskedő hálózatot

Letartóztatták egy drogkereskedő hálózat 15 tagját bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt Bács-Kiskun vármegyében - közölte a vármegyei főügyészség pénteken az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!