2023. 09. 28. Csütörtök Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Kék hírek

A rendőrség elfogta az LMP korábbi körözött politikusát

Elfogták az LMP pedofília gyanújával körözött korábbi politikusát. A 67 éves K. Gábor egy 14 év alatti fiúval fajtalankodhatott. A Somogy Vármegyei Rendőr főkapitányság megerősítette, hogy hétfőn este csaptak le a feltételezett elkövetőre. A férfi korábban a Lehet Más A Politika somogyi szervezetének volt a tagja, két cikluson át a Barcshoz közeli Nagyatádon önkormányzati képviselő, majd az LMP színeiben parlamenti képviselőjelölt is volt.

  • A rendőrség elfogta az LMP korábbi körözött politikusát

A 67 éves K. Gábor egy 14 év alatti fiúval fajtalankodhatott. Sőt úgy tudjuk, a férfi második felesége pedig még kiskorú volt, amikor összeházasodtak.

A férfi 2014-es országgyűlési választáson még a Negyedik Köztársaság Párt, később pedig a LMP színeiben indult képviselőjelöltként. A párt somogyi szervezetének elnökségi tagja volt. Két cikluson át a Barcshoz közeli Nagyatádon pedig önkormányzati képviselő.

A kínos incidens után az LMP azonnal elhatárolódott tőle: azt írták: 2017 óta semmilyen jogviszonya nincs a párttal és nem is állnak kapcsolatban vele.

Néhány hete tört ki egy másik pedofil botrány. Egy budapesti általános iskolában a gyermekekkel foglalkozó B. Zsolt részletesen fedte fel, hogy milyen szexuális kapcsolatot létesített egy tizenöt éves fiúval.

A pedofil botrányra a miniszterelnök is reagált a tavaszi ülésszak első napján a parlamentben.

Szökést tervezhetett

A Magyar Nemzet arról írt, hogy a pedofíliával gyanúsított volt LMP-s politikus, rokoni, ismerősi kapcsolatait figyelték a rendőrök, így sikerült nyomára akadni hétfőn, amint Körmend felé tartott az autójával. Rendőri forrásaik szerint a körmendi rokonaihoz mehetett. Kiemelték: nem zárható ki, hogy K. Gábor külföldre akart utazni, Barcs közvetlenül határos Horvátországgal, Körmend pedig tíz percre van a rábafüzesi, magyar–osztrák határállomástól. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk  a sorsunkról

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk a sorsunkról

Az Európai Unió intézményei vagyis az Európai Bizottság és az Európai Tanács egyre inkább birodalmi törekvéseket mutat, folyamatosan csökkenteni igyekszik a tagállamok szuverenitását. A kelet-európai országok viszont már megtapasztalták, milyen az, amikor egy központi bizottság és egy tanácsi (szovjet)unió irányít minket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Lengyelország kétmilliárdos hitelt kap haderőfejlesztésre Amerikából, ez lehet a hallgatás ára hogy ne kritizálják Ukrajnát. Az USA közben azt kéri váltsák le a teljes ukrán legfelsőbb bíróságot. A stúdióban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!