2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Kék hírek

A büntetés-végrehajtási szervezetben is sok nő szolgál: a BvOP videóval köszönti őket nőnapon

A film bemutatja azt is, hogy a szervezetnél dolgozó hölgyek kiválóan megállják helyüket ebben a nem mindennapi környezetben is.

  • A büntetés-végrehajtási szervezetben is sok nő szolgál: a BvOP videóval köszönti őket nőnapon

Március 8-án világszerte a nők tisztelete és megbecsülése kerül a középpontba, a büntetés-végrehajtás szervezete pedig elkötelezetten hiszi, hogy olyan munkakörnyezetet teremt, amely támogatja és motiválja a munkatársakat – írja közleményében a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

Ezért az alábbi videóval szeretné köszönetét, megbecsülését és elismerését kifejezni a női dolgozók számára. A film bemutatja azt is, hogy a szervezetnél dolgozó hölgyek kiválóan megállják helyüket ebben a nem mindennapi környezetben is

– áll a BvOP levelében, melyhez az alábbi videót is csatolták, melyben néhány büntetés-végrehajtásban dolgozó hölgy mesél a munkájáról.

 

 

Blikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!