2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

18 éves diáklány a rettegett halálút legújabb áldozata

A 18 éves fiatal nőt két héttel ezelőtt éjjel tette ki egy taxis a halálútként is ismert autósztráda mentén.

  • 18 éves diáklány a rettegett halálút legújabb áldozata

A mexikói Debanhi Escobar kezdetben a barátai társaságában bulizott, melyet követően taxit fogott a Nuevo Laredo felé vezető autóúton, amivel hazafelé indult: ekkor látták utoljára élve – írja a Mirror.

Rejtélyes kép

A 18 esztendős lány eltűnését maga az őt felvevő taxis jelentette be, aki még egy általa készített fényképet is mutatott Debanhiról: a felvétel tanúsága szerint a lány akkor még életben volt.

A fotón a mexikói éjszakában látható a fenn említett autósztráda szélén, ám hogy ezután mi történhetett vele, arra a sofőr már nem tudott válaszolni – a mintegy 220 kilométer hosszú, ugyanakkor nyílegyenes útpálya nem mellesleg a Halál Útja gúnynévre hallgat: a szakasz mentén eddig 77-en tűntek el, méghozzá nyomtalanul.

Priuszos a taxis

A mindössze Jesus néven azonosított 47 éves taxisofőrről azóta többek között kiderült, hogy egy korábbi zaklatási ügy, illetve emberrablási kísérlet nyomán már meggyűlt a baja a hatóságokkal: a férfi ráadásul kikapcsolta a telefonját, míg a lányt fuvarozta állapította meg a nyomozás, melynek során egy kamerafelvétel segítségével arra is fény derült, hogy mégsem a taxis készítette az utolsó képet Debanhiról.

Egy telephelyen veszett nyoma

Egy ipari kamera felvétele szerint, miután kiszállt a taxiból, a lány egy 300-500 méterrel arrébb fekvő nemzetközi fuvarcég, az Alcosa nevű vállalat telephelyére tartott, onnan azonban már senki sem látta kijönni – a kamera sem. A tinilány holttestét végül rendőrségi búvárok fedezték fel egy négy méter mély ciszterna fenekén, péntek délelőtt, egy kimerítő, 13 napos kutatást követően – a lányt Mario Escobar, a gyászoló édesapa azonosította.

Mexikóban a legfrissebb adatok szerint napi 7 nő eltűnését jelentik be.

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!