2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Zsaruk falaztak az autótolvajnak? + Videó

Emberölésre való felbujtásért életfogytiglani fegyházat kapott az a férfi, aki Riasztás című bűnügyi magazinunknak nyilatkozva azt mondta, 2001-es letartóztatása előtt rendőrök közreműködésével lopott autókat.

Az elmúlt években számos feljelentést tett ez ügyben, az ügyészség tájékoztatása szerint nem folytatnak nyomozást. A férfi pár hete további több mint száz, nagy értékű lopott kocsi adatát adta át a rendőröknek. Kovács Zsolt úgy tervezi, az interneten is nyilvánosságra hozza, mely luxusautók ellopásáról tud. Részletek kedden a 22 óra 30 perckor kezdődő Riasztásban.

– Motoros rendőrök vezették fel az ellopott autókat az eladásokig, rendőrtisztek tárolták őket garázsokban. Szolgálatos egyenruhások jártak körbe a városban, 50 és 300 ezer forint között árulták a címeket. Természetesen biztosították a helyszínt is. Voltak olyan esetek, amikor lezártak egy-egy utcát és nyugodtan tudtunk dolgozni. Egy rendőrautó állt az utca egyik végén, a másik kereszteződésben pedig igazoltatást színleltek. A rendőrökkel egy olyan 20-30 autót biztosan elloptam – jelentette ki a Hír TV bűnügyi műsorának Kovács Zsolt elítélt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!