2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Zsarolja a Párbeszéd az MSZP-t

Zsarolja a Párbeszéd az MSZP-t és zavaros követelésekkel állnak elő az EP-listás helyek miatt - tudta meg szocialista forrásból híradónk.

  • Zsarolja a Párbeszéd az MSZP-t

A háttérben zajló egyeztetések központi témája vélhetően a pénzosztás lehet.

Információink szerint a Párbeszéd azt szeretné, ha Jávor Benedek a harmadik helyen szerepelne a közös listán, így megelőzné Szanyi Tibor jelenlegi európai parlamenti képviselőt.

Kiszivárgott információk szerint az MSZP elnökségéből néhányan azt szerették volna, ha Szanyi teljesen lekerül a listáról, de ezt leszavazták.

Jávor Benedek híradónknak úgy reagált: a Párbeszéd csak holnap fog dönteni az EP listájáról.

„Holnap fogunk döntést hozni arról, hogy egyáltalán a Párbeszéd milyen EP-listával fut neki a választásnak, és ezt követően indulnak erről egyeztetések az MSZP-vel, hogy a két listát, az MSZP által a múlt héten elfogadott MSZP-s listát és a Párbeszéd holnap elfogadandó EP-listáját hogyan lehet összefésülni” – így Jávor Benedek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!