2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Zenével nyomta el az egyik kormánypárti képviselő közgyűlésen tett hozzászólását a Pécs TV

Hangos zenével nyomta el az egyik kormánypárti képviselő hozzászólását a város legutóbbi közgyűlését közvetítő Pécs TV. A televíziót az önkormányzat tulajdonában lévő kommunikációs központ működteti. A Fidesz azt állítja, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy az önkormányzat elhallgattatja a neki nem tetsző véleményt.

  • Zenével nyomta el az egyik kormánypárti képviselő közgyűlésen tett hozzászólását a Pécs TV

A hozzászólás a városi közlekedés áldatlan állapotáról szólt, 20 másodperc elteltével azonban a hangos gépzene érthetetlenné tette a beszédet. És ez így ment a 2 és fél perces hozzászólás nagy részében. Néha rövid időre elhallgatott a zene, majd újra indult.  

A baloldali szivárványkoalíció 2019-es győzelme óta a város televíziójában egyetlen alkalom volt, amikor jobboldali politikus megszólalt. Barkóczi Csaba kormánypárti képviselő úgy véli, az önkormányzati választások közeledtével a városvezetés minden nekik nem tetsző véleményt igyekszik elnyomni .

"Új szintre léptek ebben a cenzúrában, amikor a véleményünket kiretusálják a városi televízióból, és már a közgyűlési felszólalásaink idején is zenét tesznek be. Kisípolják a hozzászólásainkat, levágják azokat a videórészeket. Én azt gondolom, ez a megcsúfolása a közszolgálatiságnak" - adott hangot felháborodásának Barkóczi Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szlovákia nem bojkottálja a magyar elnökséget

Szlovákia nem bojkottálja a magyar elnökséget

Szlovákia nem fog csatlakozni semmilyen kísérlethez, aktivitáshoz, amellyel bojkottálni akarják a magyar elnökséget - mondta Peter Pellegrini szlovák államfő Sulyok Tamás köztársasági elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján csütörtökön Budapesten.
Sulyok Tamás: Erősíteni kell a kétoldalú párbeszédet Szlovákiával

Sulyok Tamás: Erősíteni kell a kétoldalú párbeszédet Szlovákiával

A kétoldalú párbeszédet nem csak fent kell tartani, de erősíteni is kell ahhoz, hogy Magyarország és Szlovákia regionális és európai szinten is még inkább szolgálni tudja saját nemzeti és egyben a két ország stratégiai partnerségből fakadó érdekeit - mondta Sulyok Tamás köztársasági elnök csütörtökön a Peter Pellegrini szlovák államfővel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!