2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Zavaros múltú sajtós segédkezett az LMP-s Hadházynak

Zavaros múltú sajtómunkás társaságában kutakodott a bonyhádi szeméttelepen az LMP szekszárdi polgármesterjelöltje. Hadházy Ákos arra volt kíváncsi, hogy a hulladéklerakóból valóban illegálisan vezetik-e ki a csurgalékvizet.

A zöldpárti politikust nemcsak az Index internetes portál újságírói kísérték el, hanem a Hír24-nek dolgozó Kökényesi Gábor is. Ő az előző ciklusban még a szocialisták közelében tűnt fel, kétszer is végigjárta velük az úgynevezett éhségmenetet. 2006-ban pedig az őszödi beszéd által kiváltott tüntetéseken bukkant fel. A tévéostrom éjszakáján még Toroczkai László mellett állt, október 23-án viszont már a tömegoszlatásban részt vevő rohamrendőrök arcát törölgette rendőrségi sisakban és kommandóskesztyűben. Akkoriban a romaügyekkel foglalkozó C-Press Hírügynökség kommunikációs igazgatója volt. Kökényesi Gábor tagadta, hogy provokációra kiképzett titkos ügynökként vett részt a 2006-os utcai megmozdulásokban.

Az LMP társelnöke szerint nem biztos, hogy Hadházy Ákos vitte magával Kökényesi Gábort a forgatásra. „Nevetséges az egész, és szánalmas, amit napok óta folytatnak. Azt már tudjuk, hogy ezek a politikai erők mit tudnak felmutatni ármánykodásban, árulásban, hatalomtechnikában. Arról keveset árultak el a korábbi hónapokban, hogy mit kívánnak tenni Budapesttel” – nyilatkozta Schiffer András.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!