2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Zavar az ellenzéki kampányban: regisztrációra buzdítanak a regisztráció eltörlését kérő pártok politikusai

Miközben a baloldali pártok az oltási regisztráció megszüntetésére szólítottak fel, néhány politikusuk még mindig erre buzdítja a követőit.

  • Zavar az ellenzéki kampányban: regisztrációra buzdítanak a regisztráció eltörlését kérő pártok politikusai

Míg a baloldali politikusok egy része a regisztráció eltörlését kéri, néhány ismertebb politikusuk arra buzdítja az embereket, hogy regisztráljanak az oltásra. Így tett például Tordai Bence (aki korábban betiltotta volna a keleti vakcinák alkalmazását, majd beoltatta magát Szputnyik V-vel), az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes, és a momentumos Hajnal Miklós is.

Az ellenzéki pártok és a főpolgármester arra szólították fel a kormányt, hogy törölje el a koronavírus elleni oltásokra szóló regisztrációt. Úgy tűnik, az ellenzéki összefogás néhány politikusa még nem realizálta az újabb fordulatot a kampányban. Hajnal Miklós például még vasárnap délután is regisztrációra buzdította követőit.

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ: 

Tordai Bence az orosz vakcina ellen kampányolt, majd saját magát beoltatta vele

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lázár János dühös, hogy a bicskei pedofilügy nem lett kellően megtorolva

Lázár János dühös, hogy a bicskei pedofilügy nem lett kellően megtorolva

Vásárhelyi Jánosnak "a börtönben kellene megrohadnia, és minden pedofilnak", és Kónya Endrének is a börtönben, nem a presbitériumban volna a helye - jelentette ki Lázár János építési és közlekedési miniszter csütörtökön a bicskei üggyel, az intézmény volt vezetőivel kapcsolatos kérdésekre válaszolva egy más témában tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tarlós István: Karácsony Gergely elhajtotta a bicskei pedofilügy támogatást kérő áldozatait + videó

Tarlós István: Karácsony Gergely elhajtotta a bicskei pedofilügy támogatást kérő áldozatait + videó

2011-ben a főváros akkori vezetése, feljelentést tett a rendőrségen a Bicskén történtek miatt - erről beszélt Tarlós István az ATV-ben. A korábbi főpolgármester emlékeztetett: pár évvel ezelőtt a sértettek Karácsony Gergelyhez fordultak, de a városvezető nem indított vizsgálatot. Közben döntött a bíróság: rács mögött marad a bicskei gyermekotthon egykori igazgatója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!