2022. 01. 27. Csütörtök Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Wittinghoff számlát kért a happy finish után

Egy titokban rögzített szexvideó keringett az interneten Budaörs liberális polgármesteréről, Wittinghoff Tamásról, amelyen állítólag egy prostituálttal van. A polgármester nem tagadta a felvétel valódiságát, és arról beszélt, hogy a közzétételt zsarolások előzték meg. Wittinghoff a 24.hu-nak arról is beszámolt, hogy feljelentést tesz, mivel jogellenesen rögzítették a videót, az Indexnek meg elismerte, hogy ő van rajta, de szerinte a meztelen nő nem prostituált.

Egy szórólapot dobtak be a budaörsi postaládákba, „Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját” szöveggel. A szórólapon egy olyan internetes hivatkozás, valamint egy QR-kód szerepelt, amely egy pornóvideó-oldalra irányított, egy 12 perces, titokban rögzített felvételre, amelyen a budaörsi liberális politikus szerepel egy prostituálttal.

Különösen pikáns, hogy a nem mindennapi masszázs végén Wittinghoff számlát kér a "happy finish-t" teljesítő prostituálttól.

A videót közel másfél éve töltötték fel az oldalra, 2400-an látták, nyilván előkerülhetett volna ezek szerint már korábban is, végül a kampányban történt meg. Végül valószínűleg az érintettek közbenjárásával lekerült a pornószájtról a videó.

A politikus a sajtó megkeresésére azt mondta, nem prostituáltról van szó, ő nem keresett fel prostituáltat, egy nő csábította el, aki feladatot hajtott végre, a felvétel pedig az előző önkormányzati választás után készült. 

A Wittinghoff- és a Borkai-videók a magyar közélet mélypontját jelentik - jelentette ki csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a legutóbbi kormányinfón. Erről többet itt olvashat!

Egy szórólapot dobtak be a budaörsi postaládákba, „Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját” szöveggel. A szórólapon egy olyan internetes hivatkozás, valamint egy QR-kód szerepelt, amely egy pornóvideó-oldalra irányított, egy 12 perces, titokban rögzített felvételre, amelyen a budaörsi liberális politikus szerepel egy prostituálttal.

Magyar Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!