2021. május 8.,
szombat, Mihály napja

Wittinghoff számlát kért a happy finish után

2019. október 11., péntek 14:14

Egy titokban rögzített szexvideó keringett az interneten Budaörs liberális polgármesteréről, Wittinghoff Tamásról, amelyen állítólag egy prostituálttal van. A polgármester nem tagadta a felvétel valódiságát, és arról beszélt, hogy a közzétételt zsarolások előzték meg. Wittinghoff a 24.hu-nak arról is beszámolt, hogy feljelentést tesz, mivel jogellenesen rögzítették a videót, az Indexnek meg elismerte, hogy ő van rajta, de szerinte a meztelen nő nem prostituált.

Egy szórólapot dobtak be a budaörsi postaládákba, „Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját” szöveggel. A szórólapon egy olyan internetes hivatkozás, valamint egy QR-kód szerepelt, amely egy pornóvideó-oldalra irányított, egy 12 perces, titokban rögzített felvételre, amelyen a budaörsi liberális politikus szerepel egy prostituálttal.

Különösen pikáns, hogy a nem mindennapi masszázs végén Wittinghoff számlát kér a "happy finish-t" teljesítő prostituálttól.

A videót közel másfél éve töltötték fel az oldalra, 2400-an látták, nyilván előkerülhetett volna ezek szerint már korábban is, végül a kampányban történt meg. Végül valószínűleg az érintettek közbenjárásával lekerült a pornószájtról a videó.

A politikus a sajtó megkeresésére azt mondta, nem prostituáltról van szó, ő nem keresett fel prostituáltat, egy nő csábította el, aki feladatot hajtott végre, a felvétel pedig az előző önkormányzati választás után készült. 

A Wittinghoff- és a Borkai-videók a magyar közélet mélypontját jelentik - jelentette ki csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a legutóbbi kormányinfón. Erről többet itt olvashat!

Egy szórólapot dobtak be a budaörsi postaládákba, „Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját” szöveggel. A szórólapon egy olyan internetes hivatkozás, valamint egy QR-kód szerepelt, amely egy pornóvideó-oldalra irányított, egy 12 perces, titokban rögzített felvételre, amelyen a budaörsi liberális politikus szerepel egy prostituálttal.

Magyar Hírlap