2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

A 26-os számú holttest

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Wittinghoff számlát kért a happy finish után

Egy titokban rögzített szexvideó keringett az interneten Budaörs liberális polgármesteréről, Wittinghoff Tamásról, amelyen állítólag egy prostituálttal van. A polgármester nem tagadta a felvétel valódiságát, és arról beszélt, hogy a közzétételt zsarolások előzték meg. Wittinghoff a 24.hu-nak arról is beszámolt, hogy feljelentést tesz, mivel jogellenesen rögzítették a videót, az Indexnek meg elismerte, hogy ő van rajta, de szerinte a meztelen nő nem prostituált.

Egy szórólapot dobtak be a budaörsi postaládákba, „Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját” szöveggel. A szórólapon egy olyan internetes hivatkozás, valamint egy QR-kód szerepelt, amely egy pornóvideó-oldalra irányított, egy 12 perces, titokban rögzített felvételre, amelyen a budaörsi liberális politikus szerepel egy prostituálttal.

Különösen pikáns, hogy a nem mindennapi masszázs végén Wittinghoff számlát kér a "happy finish-t" teljesítő prostituálttól.

A videót közel másfél éve töltötték fel az oldalra, 2400-an látták, nyilván előkerülhetett volna ezek szerint már korábban is, végül a kampányban történt meg. Végül valószínűleg az érintettek közbenjárásával lekerült a pornószájtról a videó.

A politikus a sajtó megkeresésére azt mondta, nem prostituáltról van szó, ő nem keresett fel prostituáltat, egy nő csábította el, aki feladatot hajtott végre, a felvétel pedig az előző önkormányzati választás után készült. 

A Wittinghoff- és a Borkai-videók a magyar közélet mélypontját jelentik - jelentette ki csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a legutóbbi kormányinfón. Erről többet itt olvashat!

Egy szórólapot dobtak be a budaörsi postaládákba, „Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját” szöveggel. A szórólapon egy olyan internetes hivatkozás, valamint egy QR-kód szerepelt, amely egy pornóvideó-oldalra irányított, egy 12 perces, titokban rögzített felvételre, amelyen a budaörsi liberális politikus szerepel egy prostituálttal.

Magyar Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!