2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Belföld

Vona Gábor „profi és kretén is tud lenni”

A Jobbik volt elnöke érdekes alakja a magyar politikának, nem véletlen, hogy a Hír TV politikai sztármagazinja, a Főhős két részben foglalkozik vele.

  • Vona Gábor „profi és kretén is tud lenni”

Vona Gábor politikai pályája a fordított damaszkuszi út. A dicsértesséktől a Salem Alejkumon át jutott el a Salomig. Gyöngyöspatától menetelt a Spinoza-házig, a gyűlölt nyilasból Heller Ágnes és a „libsik liblingje” lett.

„Vona Gábor egy nagyon érdekes figurája a magyar politikának – mondta Jeszenszky Zsolt politikai hobbista. – Ő tud nagyon meggyőző profi politikusként megnyilvánulni, azt a benyomást tenni, akár huzamosabb ideig is, hogy egy nagyon fontos tényező, vagy lesz, vagy volt, vagy most is az, és tud teljesen kretén módon is viselkedni a nyilvánosság előtt.”

Aki részletesebben kíváncsi Vona karrierjére, az a cikkhez mellékelt videóban megnézheti a volt Jobbik-elnökről szóló műsor első részét.

Tekintse meg a teljes műsort:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!