2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Vona Gábor: Nem a parizer fogja meggyőzni az embereket

  • Vona Gábor: Nem a parizer fogja meggyőzni az embereket

Keményen bírálta saját egykori pártját és az egész ellenzéket a Jobbik korábbi elnöke.

Vona Gábor az ATV-ben azt mondta: szerinte nincs olyan víziója az egyesült baloldalnak, amellyel új szavazókat tudna megszólítani.

Az egykori pártelnök kitért Jakab Péter kommunikációjára is, és hangsúlyozta: nem a parizer fogja meggyőzni a választókat.

Nincs valós víziója az ellenzéknek, amellyel meg tudná szólítani a bizonytalan szavazókat. Erről beszélt az ATV-ben a Jobbik korábbi elnöke. Vona Gábor keményen bírálta a Jobbikot és a többi baloldali pártot is.

A miniszterelnök szerint Jakab Péternek lehetne inkább tapasztalata a pofára esésből, hiszen az szerencsi időközi választáson a Jobbik elnöke előre elkönyvelte az ellenzéki győzelmet.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!