2020. június 2.,
kedd, Kármen, Anita napja

Vona Gábor, a gárdistából lett liberális

Hír TV

2018. október 15., hétfő 22:02

Vona Gábor, a Jobbik elnöke és a balliberálisok egyre inkább közeledtek egymáshoz, még a libsik ikonja, Heller Ágnes is a Jobbikban látta a jövőt – hangzott el a Főhős Vona Gáborról szóló műsorának második részében.

A közelmúltban kiderült, hogy a CEU egyik alapítója, Teplán István is bent ült a Jobbikban, a néppártosodás azonban már jóval korábban elkezdődött. 

„Ígértem én valaha valakinek, hogy a Jobbik egy náci párt lesz ? (…) Azt mondtam, hogy nemzeti párt vagyunk, hogy a hagyományos értékek alapján álló radikális párt vagyunk, és hogy a Szent Koronát szolgáljuk. Ennyit mondtam. Ha valaki ezt félreértette, azt nagyon sajnálom, az ő készülékében van a hiba” – üzente Vona Gábor, a Jobbik elnöke a kétkedőknek.

Vona közben egy erős Simicska Lajost tudhatott maga mögött. A pártelnök megtette, amire a milliárdos kérte, például eltakarította a frakcióból Novák Elődöt. Cserébe kapott egy szép nagy médiaportfóliót a milliárdostól. A Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió szépen beállt a Jobbik mögé, Vona népszerűsítéséről pedig a balliberális oldal kedvenc riportere, Kálmán Olga gondoskodott.

Aki kíváncsi arra, hogy a választási győzelemre hajtó Vona és pártja hogyan halmozott hibát hibára, az a cikkhez tartozó videóban megnézheti a Vona Gáborról Főhős második részét.