2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Vona: Ez egy újabb bankkonszolidáció, a devizások kárára

A forintosítási törvény ellen tüntetett a Jobbik a Magyar Nemzeti Bank és a Bank Center épülete előtt.

A radikális párt elnöke szerint a devizahitelesek helyzetére az lenne a megoldás, ha a bankok kártérítést fizetnének az adósoknak. Vona Gábor szerint a piaci árfolyamon történő forintosítással a kormány a pénzintézeteket menti meg a devizahitelesek kárára. És hangsúlyozta: a Jobbik 2009 óta azt sürgeti, hogy felvételi árfolyamon váltsák át a devizahiteleket.

– Ez egy újabb bankkonszolidáció, a devizások kárára. És még egyszer mondjuk el, nem először, nem utoljára, de nem lehet elégszer elmondani, mindaz, amit mi követelünk, nem valami pluszjog, nem valami pluszkövetelés, nem luxusigény, a devizások azt a pénzt követelik, ami visszajár nekik. Az igazságot – mondta Vona Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!