2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Volner nem vállal közösséget a ripacskodókkal

Szánalmas színjátéknak nevezte az ellenzéki képviselők tavaly decemberi köztévés tüntetését Volner János.

  • Volner nem vállal közösséget a ripacskodókkal

Az MTVA óbudai székházába több parlamenti képviselő azért ment be, hogy beolvashassák petíciójukat, de nem jártak sikerrel. A Mi Hazánk mozgalom képviselője elnézést kért a választóktól az ellenzéki politikusok viselkedése miatt.

Magam most országgyűlési képviselőként, bár nem vettem részt az ellenzék egyes szégyenletes akcióiban, elnézést szeretnék azért kérni a magyar emberektől, hogy ilyenek megtörténhettek, hogy egyes képviselők neki szaladnak egy zárt ajtónak, a másik képviselő lebuktatja őket mobiltelefonnal és kiderül az, hogy nem rárúgta a biztonsági őr a képviselőre az ajtót, hanem egy zárt ajtónak neki futott és utána előadja a hattyú halálát, mintha megsérült volna, majd pedig látványosan a nadrágját kívülről bekötve sérülést szimulál – mondta Volner János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!