2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hírek 18:00

Belföld

Volner nem vállal közösséget a ripacskodókkal

Szánalmas színjátéknak nevezte az ellenzéki képviselők tavaly decemberi köztévés tüntetését Volner János.

Az MTVA óbudai székházába több parlamenti képviselő azért ment be, hogy beolvashassák petíciójukat, de nem jártak sikerrel. A Mi Hazánk mozgalom képviselője elnézést kért a választóktól az ellenzéki politikusok viselkedése miatt.

Magam most országgyűlési képviselőként, bár nem vettem részt az ellenzék egyes szégyenletes akcióiban, elnézést szeretnék azért kérni a magyar emberektől, hogy ilyenek megtörténhettek, hogy egyes képviselők neki szaladnak egy zárt ajtónak, a másik képviselő lebuktatja őket mobiltelefonnal és kiderül az, hogy nem rárúgta a biztonsági őr a képviselőre az ajtót, hanem egy zárt ajtónak neki futott és utána előadja a hattyú halálát, mintha megsérült volna, majd pedig látványosan a nadrágját kívülről bekötve sérülést szimulál – mondta Volner János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!