2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Vitézy Dávid: Felül kell vizsgálni az Üllői úti forgalmi rendet

Rossz döntés volt a buszsáv megszüntetése az Üllői úton – vélekedik Vitézy Dávid. Az egykori közlekedési államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy a folyamatos közlekedési dugók miatt a 100E reptéri busz menetideje a duplájára nőtt.

  • Vitézy Dávid: Felül kell vizsgálni az Üllői úti forgalmi rendet

Nem javul az Üllői úti forgalmi helyzet az iskolakezdés után sem. Az ott kialakított, zöld karókkal elválasztott biciklisávval ugyanis Karácsony Gergely teljesen megbénította a budapesti közlekedést.

A káoszt pedig csak növeli a városban, hogy a menetrend szerint 6-7 percenként induló 100E reptéri busz jelentős késésekkel közlekedik a kerékpársávok kialakítása óta. A szokásos 30-35 perces menetidő majdnem a duplájára nőtt.

Vitézy Dávid már nem először szólalt fel az Üllői út forgalmi rendjének átalakítása óta. Az egykori közlekedési államtitkár egyúttal a teljes sáv szélességű kerékpársávokat is felülvizsgáltatná.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!