2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Visszalépésre bátorítaná Puzsért Kerpel-Fronius

Visszalépésre buzdítaná Puzsér Róbertet a Momentum volt főpolgármester-jelöltje. Kerpel-Fronius Gábor ezt az ATV-ben fejtette ki, amikor arról beszélt, hogy vállalná a közvetítő szerepet Karácsony Gergely és Puzsér Róbert között.

  • Visszalépésre bátorítaná Puzsért Kerpel-Fronius

Puzsér nemrég Facebook-posztjában azt írta: csalásnak tartja az előválasztást, Karácsony szerinte a parkolási maffia embere, aki hazudott, hazudik és hazudni fog. Kerpel-Fronius megjegyezte: arra nem vállalkozik, hogy kibékítse a két főpolgármester-jelöltet.

Szerintem van egy csomó dolog, ami nem helyrehozhatatlan és itt nem elsősorban személyekről van szó, hanem arról van szó, hogy tényekből indulunk-e ki. miként értékeljük a tényeket s miként értékeljük azt a helyzetet, ami ősszel elő fog állni, hogyha itt több ellenzéki jelölt van. Én azt gondolom hogy szeretnék néhány szempontot elmondani Puzsér Róbertnek. Nagyon nagy reményeket nem fűzök hozzá, de mégiscsak felelősségemet érzem abban, hogy ezt megpróbáljam

– fejtette ki Kerpel-Fronius Gábor.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!