2021. március 4.,
csütörtök, Kázmér napja

Virtuális térben várja érdeklődőket a 21. Educatio kiállítás

2021. január 21., csütörtök 21:19

Itthon a járványhelyzet miatt idén online térbe költözött az Educatio kiállítás, amely január 21 és 23 között várja a továbbtanulás iránt érdeklődő fiatalokat. A látogatók több mint 50 felsőoktatási intézmény hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak virtuálisan a képzésekről. Az esemény a továbbtanulás előtt álló diákok döntéshozatalát segíti a február 15-i jelentkezési határidőig.

Virtuális térben várja az érdeklődőket az idei Educatio kiállítás. A népszerű eseményen azonban most sem marad el az interaktivitás és a személyes beszélgetés, ezt most online tehetik meg a tanulók - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a kiállítás megnyitóján. Bódis József kiemelte: a magyar felsőoktatás bizonyította alkalmazkodóképességét a járványhelyzetben.

A többnyelvű virtuális expón 32 hazai és 19 külföldi egyetem standját lehet online meglátogatni. A legtöbb standon meghatározott időben tájékoztató fórumokat tartanak, de privát kérdésekre is biztosítanak lehetőséget live-, illetve videochat alkalmazásokon keresztül.

A kiállítás január 21. és 23. között várja a továbbtanulás iránt érdeklődő fiatalokat, hogy segítse döntéshozatalukat a február 15-i jelentkezési határidőig. 

HírTV