2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Mohácsi csata: Hol halt meg a király?

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Virtuális térben várja érdeklődőket a 21. Educatio kiállítás

Itthon a járványhelyzet miatt idén online térbe költözött az Educatio kiállítás, amely január 21 és 23 között várja a továbbtanulás iránt érdeklődő fiatalokat. A látogatók több mint 50 felsőoktatási intézmény hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak virtuálisan a képzésekről. Az esemény a továbbtanulás előtt álló diákok döntéshozatalát segíti a február 15-i jelentkezési határidőig.

  • Virtuális térben várja érdeklődőket a 21. Educatio kiállítás

Virtuális térben várja az érdeklődőket az idei Educatio kiállítás. A népszerű eseményen azonban most sem marad el az interaktivitás és a személyes beszélgetés, ezt most online tehetik meg a tanulók - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a kiállítás megnyitóján. Bódis József kiemelte: a magyar felsőoktatás bizonyította alkalmazkodóképességét a járványhelyzetben.

A többnyelvű virtuális expón 32 hazai és 19 külföldi egyetem standját lehet online meglátogatni. A legtöbb standon meghatározott időben tájékoztató fórumokat tartanak, de privát kérdésekre is biztosítanak lehetőséget live-, illetve videochat alkalmazásokon keresztül.

A kiállítás január 21. és 23. között várja a továbbtanulás iránt érdeklődő fiatalokat, hogy segítse döntéshozatalukat a február 15-i jelentkezési határidőig. 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal távozik az LMP-ből írja a HVG-re hivatkozva a Mandiner. A lap értesülését az LMP megerősítette, a képviselő azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az értesülést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!