2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Én és a nagyapám

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Villányban is készülnek a további könnyítésekre

Villányban is készülnek a szállodák és éttermek a további könnyítésekre. A borászatok egy része már hétfőtől, egy másik része viszont a pünkösdi hétvégétől fogad vendégeket.

  • Villányban is készülnek a további könnyítésekre

Villányban ennek a borászatnak van a legnagyobb – negyven szobás – szállodája. Számítottak rá, hogy rövidesen kinyithatnak, azt tervezik, hogy először a pünkösdi hétvégén fogadnak vendégeket. A csütörtöki bejelentés óta, többen már foglaltak is szobát. 

Megpróbáljuk betartani azokat az egy métereket, másfél métereket. Ezen kívül a felszolgálásnál ugye a maszk, meg a kesztyű. Tehát mindent elkövetünk annak érdekében, hogy fertőzésmentesen történjen ez az idei nyár, és természetesen az azt követő időszak is

- mondta Bock József, villányi borász.

A városban van olyan szálloda is, ahol a kényszerpihenő alatt felújítási munkákat végeztek.

Ezt az állásidőt kihasználtuk arra, hogy elkezdjük a különböző felújítási munkákat a szállodában és az étteremben. Úgyhogy menet közben az ember ezt észrevette, na, még akkor azt is meg kellene csinálnunk, na, azt is meg kellene csinálnunk. Úgy hogy most egy kicsit el fog húzódni nekünk ez a felújítás

- fogalmazott Gere Attila, villányi borász. 

Villányban a néhány vendégszobával rendelkező kisebb pincészetek közül többen már jövő hétfőn kinyitnak. A városban a nyáron több tömegeket vonzó rendezvény vagy elmarad, vagy augusztus végére halasztották.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!