2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Világszintű fejlesztés a járvány idején

Folyamatos fejlesztéssel és pályázatokkal tartotta meg munkavállalóit a koronavírus járvány ideje alatt is egy siófoki cég. Annak ellenére, hogy tavaly tavasszal az autóipari gyárak bezárásai jelentősen sújtották a vállalatot is, a kormány versenyképesség növelő pályázatán eredményesen vettek részt, így nem kellett munkaerő-leépítést bevezetniük. A sikeres pályázatoknak köszönhetően pedig a világ leghíresebb autógyárainak lehetnek a beszállítói.

  • Világszintű fejlesztés a járvány idején

Folyamatos a munkavégzés ebben a siófoki gyárban. A kormány által kiírt versenyképesség növelő pályázatnak köszönhetően a koronavírus járvány okozta leálláskor sem kellett a munkavállalókat elbocsátani, sőt fejlesztésekbe is kezdtek.

Az összberuházás értéke meghaladja a 300 millió forintot. A cég a Balaton déli partjának legnagyobb munkáltatója, 350-400 embert foglalkoztatnak és közel 2000 fajta mechanikai kábelt gyártanak az autóipar számára. A fejlesztésekkel a meglévő dolgozók munkahelyét is garantálni tudják

A siófoki cég a pályázatok segítségével nemcsak a munkahelyeket tudja megőrizni, de a beruházásokkal jövőbeli piaci szerepét is erősítheti, hiszen olyan nagy autóipari cégek számára gyártanak eszközöket, mint a Tesla, az Audi vagy a Porshe.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Jótékony Mikulás

Radar - Jótékony Mikulás

Gianni és Ördög Nóra műsorvezetők, mikulásként és krampuszként lepték meg a gyerekeket az Ökomenikus Segélyszervezet miskolci intézményében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!