2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Belföld

Videókonferenciára hívta Kovács Péter Bajnai Gordont

Szeretné-e Bajnai Gordon, hogy kiderüljön az igazság? - tette fel a kérdést a Városháza eladási botrányát vizsgáló bizottság elnöke a budapesti Fidesz közösségi oldalán. Kovács Péter örömét fejezte ki, hogy a botrányban érintett volt szocialista miniszterelnök reagált a megkeresésére, és bár korlátozott mértékben, de szándékában áll együttműködni a bizottsággal. A politikus hozzátette: a testület rövid időt kapott a felmerülő kérdések tisztázására, ezért a személyes meghallgatás a legcélravezetőbb. Ennek érdekében jövő hétre videó-konferenciára hívta Bajnai Gordont, aki így a felmerülő kérdésekre azonnal tud reagálni.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Isten veled, Bajnok!

Ezzel a címmel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán Csollány Szilvesztertől.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!