2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Végleges: a PM hibája miatt nem indulhat a baloldal jelöltje

Nem indulhat a baloldal közös jelöltje a november 10-i békéscsabai időközi önkormányzati választáson, a Gyulai Törvényszék helyben hagyta a Békés megyei területi választási bizottság döntését.

Az MSZP, az Együtt 2014, a Párbeszéd Magyarországért, a Demokratikus Koalíció és a Liberálisok által is támogatott Kovács Katalin nyilvántartásba vételét azért utasította el a területi választási bizottság, mert a Párbeszéd Magyarországért nem az előírásoknak megfelelően igazolta működését.

„Nagyon-nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy a választási bizottságok illetve a Gyulai Törvényszék ezt a döntést hozta. Tudomásul veszem, biztos vagyok abban, hogy a törvényeknek megfelelően jártak el. Nagyon köszönöm még egyszer mindenkinek a támogatását és nagyon kérem ezúton is a körzetben lévő választókat, hogy vegyenek részt a november 10-i választáson és valamilyen formában nyilvánítsák ki az akaratukat” – mondta Kovács Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!