2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Véget ért az O.Z.O.R.A. Fesztivál

Véget ért a 16. alkalommal megrendezett ozorai fesztivál, amely elsősorban a különböző drogok miatt híresült el a korábbi években.

A hivatalos program este 9 órakor a Nagyszínpadon az utolsó koncerttel zárul, de kedd délutánig afterparty lesz így aki maradni szeretne az megteheti – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója. Idén mint egy 8-9 ezren voltak a fesztiválon a tavalyi körülbelül húszezerhez képest. A mostani rendezvényen szigorúan ellenőrizték a dolgozókat is, ugyanis bekamerázták azokat a helyeket, ahol alkoholt lehet kapni. A fesztivál egész idejére fokozott rendőri ellenőrzés volt jellemző.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!