2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Végéhez közelít a Dataplex-ügy

Részben lezárult a Dataplex-ügy, a nyomozók már csak a Magyar Posta által kötött szerződést vizsgálják szeptember elejéig – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap azt írja, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) már nem nyomoz tovább a Dataplex és a Mavir Zrt. közötti szerződés ügyében. A Bajnai Gordon vezette Wallis leánycége 2005-ben 2,5 milliárd forintért megvásárolta a Dataplexet, majd a társaságot eladta három ciprusi offshore cégnek, amelyek milliárdos haszonnal adták tovább a Magyar Telekomnak. Az ügyben a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) tett feljelentést, mert szerintük a céggel több állami cég is kirívóan előnytelen szerződést kötött. A Dataplex-ügy idején a Wallis vezérigazgatója, valamint az egyik ciprusi offshore cég igazgatója Bajnai Gordon volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!