2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

Varga Judit igazságügyi miniszter adott interjút Déri Stefinek a HírTV-n. A teljes beszélgetést ma 17 óra 30 perctől az Európai híradó című műsorunkban látható és hallható.

  • Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

Az Unió Bírósága pedig kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, mert a testület szerint közösségi jogba ütközik a felsőoktatásról szóló magyar törvény. A Fidesz szerint a háttérben ismét Soros György amerikai milliárdos áll, aki folytatja bosszúhadjáratát Magyarország ellen. Ezekről a témákról beszélt Varga Judit igazságügyminiszter az Európai híradóban. Szombaton 17 óra 30 perctől a HírTV műsorán.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!