2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Varga-Damm: Gerinctelen a Jobbik vezetése

Gerinctelennek nevezte a Jobbik vezetését a pártból kilépett Varga-Damm Andrea. A politikus lemondásra szólította fel Jakab Pétert. Szintén a pártot elhagyó volt elnök, Sneider Tamás pedig azt írta: Jakab Péter négy hónap alatt kihajított az ablakon minden nemzeti és konzervatív gondolatot. A Jobbik nem reagált a kilépettek mondataira.

  • Varga-Damm: Gerinctelen a Jobbik vezetése

Lemondásra szólította fel a Jobbik elnökét és tisztújítást szorgalmazott Varga-Damm Andrea, miután a szerdán kilépett a pártból. A képviselő szerint gyalázatos hadjáratot folytattak ellene az elmúlt kilenc napban: Jakab Péter úgy akarta kizáratni, hogy ezt meg sem szavaztatta a párttársaival.

Varga-Damm Andreán kívül kilépett a Jobbikból a párt korábbi elnöke, Sneider Tamás, aki a Facebookon indokolta döntését. Azt írta: Jakab Péternek négy hónap kellett ahhoz, hogy minden nemzeti és konzervatív gondolatot kihajítson az ablakon, a közösség belső életéből pedig elképesztő kegyetlenséggel száműzze a szolidaritást és a bajtársiasságot. A harmadik kilépő pedig Farkas Gergely posztjában úgy fogalmazott: nem kíván asszisztálni Jakab Péter és csapatának tevékenységéhez, amely politikai és erkölcsi züllésbe sodorta a pártot. A pártelnök szerint azonban nem számít hányan hagyják ott a Jobbikot.

Én a tisztújító kongresszuson harcot hirdettem az Orbán-rezsimmel szemben, és éppen ezért ma békét hirdettem a Jobbikon belül azért, hogy ott tudjunk küzdeni, ahol erre igazán szükség van. Három képviselőtársunk most elhagy bennünket, de soha nem az a fontos, hogy kik mennek, hanem az a fontos, hogy kik maradnak.

- mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

Gulyás Gergely szerint a Jobbik mára a legelvtelenebb baloldali párttá vált.

Egy korábban Gyurcsány Ferenc és pártja által nácinak minősített párt ma velük árul valóban egy gyékényen, velük borul össze, velük tervezi a jövőt és egyértelműen baloldali párttá vált, a Jobbik valóban ma már Ballik.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Magyarországon csaknem 3500 vendéglátóhellyel van ma kevesebb, mint a koronavírus világjárvány kezdete előtt. Nagyon sok étterem kibírta a covid miatti korlátozásokat. Most azonban újabb kihívás előtt a vállalkozók: megnövekedett rezsi, munkaerőhiány és a magas alapanyagárak. A stúdióban Kovács László a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!