2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Belföld

Varga-Damm: Gerinctelen a Jobbik vezetése

Gerinctelennek nevezte a Jobbik vezetését a pártból kilépett Varga-Damm Andrea. A politikus lemondásra szólította fel Jakab Pétert. Szintén a pártot elhagyó volt elnök, Sneider Tamás pedig azt írta: Jakab Péter négy hónap alatt kihajított az ablakon minden nemzeti és konzervatív gondolatot. A Jobbik nem reagált a kilépettek mondataira.

  • Varga-Damm: Gerinctelen a Jobbik vezetése

Lemondásra szólította fel a Jobbik elnökét és tisztújítást szorgalmazott Varga-Damm Andrea, miután a szerdán kilépett a pártból. A képviselő szerint gyalázatos hadjáratot folytattak ellene az elmúlt kilenc napban: Jakab Péter úgy akarta kizáratni, hogy ezt meg sem szavaztatta a párttársaival.

Varga-Damm Andreán kívül kilépett a Jobbikból a párt korábbi elnöke, Sneider Tamás, aki a Facebookon indokolta döntését. Azt írta: Jakab Péternek négy hónap kellett ahhoz, hogy minden nemzeti és konzervatív gondolatot kihajítson az ablakon, a közösség belső életéből pedig elképesztő kegyetlenséggel száműzze a szolidaritást és a bajtársiasságot. A harmadik kilépő pedig Farkas Gergely posztjában úgy fogalmazott: nem kíván asszisztálni Jakab Péter és csapatának tevékenységéhez, amely politikai és erkölcsi züllésbe sodorta a pártot. A pártelnök szerint azonban nem számít hányan hagyják ott a Jobbikot.

Én a tisztújító kongresszuson harcot hirdettem az Orbán-rezsimmel szemben, és éppen ezért ma békét hirdettem a Jobbikon belül azért, hogy ott tudjunk küzdeni, ahol erre igazán szükség van. Három képviselőtársunk most elhagy bennünket, de soha nem az a fontos, hogy kik mennek, hanem az a fontos, hogy kik maradnak.

- mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

Gulyás Gergely szerint a Jobbik mára a legelvtelenebb baloldali párttá vált.

Egy korábban Gyurcsány Ferenc és pártja által nácinak minősített párt ma velük árul valóban egy gyékényen, velük borul össze, velük tervezi a jövőt és egyértelműen baloldali párttá vált, a Jobbik valóban ma már Ballik.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Csák János: Friss Nobel-díjasaink között szembetűnő a hasonlóság

Csák János: Friss Nobel-díjasaink között szembetűnő a hasonlóság

Az idei évben Nobel-díjjal kitüntetett magyar tudósok mindketten az ötlettől az alkalmazáson át a szabadalomig és utána a termékig elvitték azt az elgondolást, ami a fejükben volt – nyilatkozta lapunknak a kulturális és innovációs miniszter. Csák János szerint a tudománynak nincs nemzetisége, a találmányoknak az emberiség javát kell szolgálniuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!