2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Választási megállapodást javasol Borbély Lénárdnak a csepeli Fidesz

A csepeli Fidesz-KDNP a baloldal hatalomra kerülésének megakadályozása érdekében önkormányzati választási megállapodást javasol Borbély Lénárdnak – közölte a Fidesz csepeli szervezete az MTI-vel.

  • Választási megállapodást javasol Borbély Lénárdnak a csepeli Fidesz

Azt írták: "ennek érdekében félre kell tennünk minden vélt vagy valós ellentétet, múltbéli és jelenlegi sérelmet, az egyéni érdekeket". "Tennünk kell érte, és komolyan kell vennünk, hogy nekünk Csepel az első!"

A pártszervezet azt javasolja: Borbély Lénárd vagy Dudás Zoltán polgármesterjelölt lépjen vissza a másik javára. A visszalépett polgármesterjelölt a tizenkettőből hét egyéni képviselői körzetet nevezhet meg, ahol az induló polgármesterjelölt visszalépteti saját jelöltjeit – írták, hozzátéve, egyetlen egyéni képviselői körzetben sem indulnak egymás ellen.

Közölték: a jelölőszervezeteik külön-külön választási listát állítanak.

"Kijelentjük és garanciát vállalunk, hogy az önkormányzati választás során nem működünk együtt Gyurcsány és Soros kitartottjaival, a baloldallal. Viszont nem kampányolunk egymás ellen" – olvasható a pártszervezet közleményében, amelyben kiemelték azt is, hogy "az önkormányzat jövőbeni összetételét és hatalmi viszonyait kizárólag a csepeli választópolgárok dönthetik el a szavazófülkében".

Leszögezték: a választók akaratát elfogadják és tiszteletben tartják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!