2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Vádemelés az izsáki rendőrőrsön agyonvert férfi ügyében

Vádat emeltek az izsáki rendőrőrsön agyonvert férfi ügyében. Bántalmazások miatt négy rendőrt vádol az ügyészség, kettőt közülük azzal, hogy Bara Józsefet áprilisban több mint két órán keresztül ököllel és gumibottal ütötték: így akarták elérni, hogy a férfi beismerjen egy lopást.

A vádirat szerint több, egyenként is életveszélyes sérülést okoztak az áldozatnak: eltörték a bordáit és a szegycsontját, a tüdeje bezúzódott. A nyomozók szerint nem ez volt az első kényszervallatása az izsáki rendőröknek. Még négy esetben derült ki, hogy bántalmazták a fogdába szállított embereket. A másik két vádlott ellen ezekkel az ügyekkel összefüggésben emeltek vádat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!