2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Vádat emelhetnek a Fidesz-székház-rongálók ellen

Vádat emelt az ügyészség a Fidesz-székházat megrongálók ellen. A köztévé híradója úgy tudja, öt embert állítanak bíróság elé garázdaság miatt az október 26-i tüntetés után történtek miatt. Akár három év börtönt is kaphatnak, ha elítélik őket.

Az internetadó elleni első demonstráció után ment a tüntetők egy csoportja a Lendvay utcai Fidesz-székházhoz. A vádirat szerint az egyik férfi betörte a székház ablakát, a másik felmászott az erkélyre és letépett egy redőnyt, a harmadrendű vádlott pedig két társával üveget dobott az épületre. Az ügy elsőrendű vádlottja akár letöltendő börtönbüntetést is kaphat, mert már egy másik büntetőeljárás is folyik ellene, ugyanis a férfi tavaly rátámadt a homoszexuális-felvonulás résztvevőire. Az októberi tüntetés után egyébként hat embert vettek őrizetbe, köztük volt Rózsa Milán PM-es aktivista is, aki november elején öngyilkos lett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Van különbség az Európai Néppárt és az európai szocialisták politikája között?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!