2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Ungár Péter lesz a LMP EP-listavezetője

Nagyon sok radikális ellenzéki párt van Magyarországon, onnan válasszanak maguknak egy kedveset - így reagált Ungár Péter arra, hogy a Párbeszéd korábban jelezte, ők szívesen összefognánk velük egy közös EP listán. A 56. Lehet más a Politika kongresszusán eldőlt az is, hogy az LMP frakcióvezetője lesz a párt EP-listavezetője.

  • Ungár Péter lesz a LMP EP-listavezetője

A Párbeszéd már korábban jelezte, csak az LMP-vel, de velük szívesen összefognának az EP választásra. Ungár Péter az LMP frakcióvezetője és EP-listavezetője azonban keményen odaszólt az ellenzéki pártoknak és felvázolta jövőbeni terveit a pártja 56. kongresszusán.

A magyar politika tele van messianizmusi független és tudatos örültekkel. Legalább én olyan biztos nem vagyok. Schmidt Mária fia vagyok, ezért tudom, hogy nincsen radikális politikai szembeállítás, amit ne lehetne oldani beszélgetéssel. Nem gondolom, hogy a vita a másik személyes megsemmisítéséről szól, és tudom, hogy van utánuk önértéke. Én képes vagyok tiszteletben tartani véleménykülönbségeket, szerintem ez ráférne Magyarországra.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor kifejtette: a kreatív régióvá válásban a fesztiváloknak nagy szerepe van, ugyanis azok nem csak szabadidő eltöltésének formái, hanem olyan események, amelyek közösségeket hoznak létre és élénkítik a kulturális kínálatot, valamint a turisztikai vonzerőt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!