2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Ungár Péter: drámai a légszennyezettség Magyarországon

Az LMP saját mérésekkel ellenőrzi a légszennyezettséget.

  • Ungár Péter: drámai a légszennyezettség Magyarországon

Ungár Péter a párt társelnöke azt mondta: Magyarországon drámaiak a légszennyezettségi adatok, ami miatt már kötelezettség-szegési eljárás is indult Magyarország ellen. A Lehet Más a Politika a légszennyezettség csökkentése érdekében lépéseket vár a kormánytól, emellett közérdekű adatigényléssel és saját mérésekkel lép fel a probléma ellen.

Parlamenti úton fogom kezdeményezni, hogy a kormány számoljon be a légszennyezettség miatti kötelezettségszegési eljárással, hogy hol állunk, milyen lépéseket tervez a magyar kormány, illetve még utoljára annyit kérnénk a tiszti főorvostól, hogy ahelyett, hogy a budapestieket arra kérnék, hogy ne tartózkodjanak a szabad levegőn talán a főnökével Kásler Miklóssal is beszéljen arról, hogy mit lehet tenni ennek érdekében azért mégiscsak elvárható, hogy az emberek a fővárosban időt töltsenek a szabadban– mondta el az ellenzéki képviselő. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Filmpremier a Puskinban: Aranyszőnyeg – A gernyeszegi Teleki-ház feltámadása

Filmpremier a Puskinban: Aranyszőnyeg – A gernyeszegi Teleki-ház feltámadása

Erdély és Magyarország egyik legjelentősebb arisztokrata családja, a Telekiek sorsa elevenedik meg Major Anita és Margittai Gábor Aranyszőnyeg című dokumentumfilmjében. Az alkotás premierjét február 28-án, szerdán tartja az MCC Magyar Összetartozás Intézete a budapesti Puskin moziban két díszvendég jelenlétében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!