2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Ultimátumot kapott Pécs polgármestere

Ultimátumot adtak Pécs balliberális polgármesterének a DK és a Momentum képviselői. A politikusok azt elégelték meg, hogy Péterffy Attila a Szocialista Párt embereit juttatja fontos pozíciókba.

  • Ultimátumot kapott Pécs polgármestere

Vonja vissza a város harmadik, MSZP- s alpolgármesterének kinevezését, adja a vissza a DK-s alpolgármestertől megvont hatásköröket, átlátható szabályokat vezessen be az önkormányzati cégeknél, a képviselőket és a polgármesteri hivatal dolgozóit érintő összeférhetetlenségeket pedig szüntesse meg.

Többek között ezeket követelik a Momentumosok és a DK-sok Pécs balliberális polgármesterétől.

A 12 pontot a szivárványkoalíciót összehozó, Mellár Tamás is aláírta. A Mindenki Pécsért Egyesület elnöke a Hír TV-nek elmondta: készek komolyan nyomást helyezni saját polgármesterükre. 

A Fidesz szerint a Momentum és a DK megelégelte, hogy Péterffy Attila az MSZP politikusait és kádereit részesíti előnyben.

Péterffy Attila közleményt adott ki, melyben azt írja, egyeztetni fog a 12 pont aláíróival de ebből a nyilvánosságot ki akarja hagyni.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!