2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Ultimátumot kapott Pécs polgármestere

Ultimátumot adtak Pécs balliberális polgármesterének a DK és a Momentum képviselői. A politikusok azt elégelték meg, hogy Péterffy Attila a Szocialista Párt embereit juttatja fontos pozíciókba.

  • Ultimátumot kapott Pécs polgármestere

Vonja vissza a város harmadik, MSZP- s alpolgármesterének kinevezését, adja a vissza a DK-s alpolgármestertől megvont hatásköröket, átlátható szabályokat vezessen be az önkormányzati cégeknél, a képviselőket és a polgármesteri hivatal dolgozóit érintő összeférhetetlenségeket pedig szüntesse meg.

Többek között ezeket követelik a Momentumosok és a DK-sok Pécs balliberális polgármesterétől.

A 12 pontot a szivárványkoalíciót összehozó, Mellár Tamás is aláírta. A Mindenki Pécsért Egyesület elnöke a Hír TV-nek elmondta: készek komolyan nyomást helyezni saját polgármesterükre. 

A Fidesz szerint a Momentum és a DK megelégelte, hogy Péterffy Attila az MSZP politikusait és kádereit részesíti előnyben.

Péterffy Attila közleményt adott ki, melyben azt írja, egyeztetni fog a 12 pont aláíróival de ebből a nyilvánosságot ki akarja hagyni.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!