2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Újrakezdés: önálló ingatlan és munkalehetőség

Önálló otthonba költözhettek az Ökumenikus Segélyszervezet modellprogramjában részt vevő családok a Somogy megyei Kastélyosdombón.

A másfél éve indult projekt célja, hogy valódi esélyt kínáljon az önálló újrakezdésre az átmeneti otthonról átmeneti otthonra vándorló családok számára. Az ország különböző pontjairól az intézménybe költözők alapos elméleti és gyakorlati képzésben vesznek részt, elsajátítva a növénytermesztéshez és az állattenyésztéshez szükséges ismereteket. Most egy nyolcgyermekes család költözött önálló ingatlanba a településen. „Azt próbáltuk ebben a programban bizonyítani, hogy a szociális jogok mellé a kötelezettségeket is mellétettük, és azok a családok vehettek részt ebben a programunkban, akik vállalták azt, hogy ők maguk is tevőlegesen részt vesznek a képzéseken és dolgoznak is” – fogalmazott Lévai Anikó jószolgálati nagykövet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!