2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Újabb ügyben is érintett Vizoviczki László?

Csaknem 2 milliárd forintos vagyoni kárt okozhattak azok a szerződések a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) szerint, amelyeket a 2000-es évek első felében kötött a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány.

A Magyar Nemzet úgy tudja, az érintett cégek között van olyan, amely az éjszakai életből ismert Vizoviczki László érdekeltségébe tartozik. A lap szerint felvetődhet a Magyar Művészi Akadémia jelenlegi alelnökének a felelőssége is. Az ORI-székház esetében Zelnik József akkori alapítványi, kuratóriumi elnök előszerződést kötött az ING Ingatlanfejlesztő Kft.-vel, az irodaház kétharmadának eladására. A Kehi-vizsgálat szerint csak az ügyben történt kártalanítással 1,3 milliárd forintos vagyoni hátrányt okoztak. A kedvezményezett, vagyis a korábbi bérlő a Lipótvárosi Kft. volt, ebben szerzett érdekeltséget az azóta előzetesben lévő Vizoviczki László. A lap úgy tudja, hogy a szerződések miatt hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tett a Kehi.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!