2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Körhinta

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Újabb részletek derültek ki az újbudai óvodában kirobbant pedofil botrányról + videó

Fegyelmi ügye ellenére is bejárt munkahelyére a pedofil botrányba keveredett óvoda vezető. Ezt állítja a XI. kerületi Fidesz vezetője. Szabó László a Hír TV-nek azt is elmondta: az igazgató-nő a kihallgatások előtt próbálta meggyőzni kollégáit, hogy ki-mit mondjon a rendőrségnek.

  • Újabb részletek derültek ki az újbudai óvodában kirobbant pedofil botrányról + videó

"Konkrétan az én fiamat fényképezgette" - mondta a Magyar Nemzet stábjának ez az apuka, akinek a fia a Gazdagréti Szivárvány Óvodába jár.

Az arca és neve eltakarását kérő szülő elmondta: többféle beállításban is készültek képek a fiáról.

Óvónőtől tudjuk, hogy úgy ültetett gyerekeket be az ölébe, hogy hát fogalmazzunk úgy nagyon nyomdafestéket tűrő módon, hogy ahogy az nem természetes.

A baloldali vezetésű 11. kerület kerület egyik óvodájának alkalmazottja ellen pedofília gyanújával nyomozás indult. A városrész DK-s polgármester azt állítja semmilyen információjuk nem volt korábban arról, hogy ilyen gond lenne az óvodában. A szülők azonban állítják: az évek alatt több alkalommal is jelezték a problémát az intézményvezetőnek.

A Fidesz-KDNP szerint az önkormányzat mindent elkövet annak érdekében, hogy ellehetetlenítse a pedofil botrányban indított vizsgálatot. Szabó László, a kerületi Fidesz frakcióvezetője híradónknak azt is elmondta: az óvoda intézményvezetője mai napig bemehet az óvodába. Annak ellenére, hogy fegyelmi eljárás folyik ellene.

Egyértelmű kellett volna, hogy legyen, hogy az intézményvezető a felfüggesztés ideje alatt amíg a fegyelmi eljárás folyik nem léphet be az intézménybe. Ennek ellenére ő valóban ott volt és nem tudjuk, hogy milyen egyeztetéseket folytatott. Ráadásul a korábbiakban példa volt arra, illetve szülői elmondások alapján tudomásunkra jutott, hogy konkrétan a rendőrségi kihallgatások előtt próbálta győzködni a kollégáit, hogy ki mit mondjon a rendőrségnek. - fogalmazott Szabó László, a Fidesz-KDNP képviselője. 

A kerületi Fideszes képviselő hozzátette: biztos benne, hogy a fegyelmi tanács végül arra a megállapításra jut majd, hogy semmi szükség további vizsgálatokra. Szabó László szerint így az óvodavezetőt is visszahelyezik majd a jelenlegi munkakörébe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről - olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!