2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Újabb KBH-sokat gyanúsítanak

Már négy gyanúsítottja van annak az államtitokként kezelt nyomozásnak, amelyben a Központi Nyomozó Főügyészség a romagyilkosságokhoz kapcsolódó cselekményeket vizsgál.

Az ügyészség szóvivője a Hír Televíziónak azt mondta, a két újabb terheltet társaikhoz hasonlóan hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítással gyanúsították meg. Az ügyben tavaly augusztusban indult nyomozás, miután kiderült, hogy az előző ciklus titkosszolgálati vezetői eltitkolták, hogy a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) kapcsolatban állt a romagyilkosságok negyedrendű vádlottjával, Csontos Istvánt ugyanis beszervezték. A férfi tartótisztje ezt később felsőbb utasításra letagadta.

„Az ügyben újabb két személyt hallgatott ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy által elkövetett közokirat hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Az ügy gyanúsítottainak a száma ezzel négy főre emelkedett” – mondta Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!