2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 09:50

Belföld

Újabb KBH-sokat gyanúsítanak

Már négy gyanúsítottja van annak az államtitokként kezelt nyomozásnak, amelyben a Központi Nyomozó Főügyészség a romagyilkosságokhoz kapcsolódó cselekményeket vizsgál.

Az ügyészség szóvivője a Hír Televíziónak azt mondta, a két újabb terheltet társaikhoz hasonlóan hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítással gyanúsították meg. Az ügyben tavaly augusztusban indult nyomozás, miután kiderült, hogy az előző ciklus titkosszolgálati vezetői eltitkolták, hogy a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) kapcsolatban állt a romagyilkosságok negyedrendű vádlottjával, Csontos Istvánt ugyanis beszervezték. A férfi tartótisztje ezt később felsőbb utasításra letagadta.

„Az ügyben újabb két személyt hallgatott ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy által elkövetett közokirat hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Az ügy gyanúsítottainak a száma ezzel négy főre emelkedett” – mondta Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!