2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Káosz Erzsébetvárosban

Közlekedési káoszt okoztak a Karácsony Gergely és Niedermüller Péterék által mai naptól bevezetett új forgalomszabályozó intézkedések a belvárosban. Az emberek felháborodtak, de Erzsébetváros polgármestere szerint ő nem árult zsákbamacskát, hiszen már a kampányban is ezt ígérte választóinak.

  • Káosz Erzsébetvárosban

Vasárnap újabb, az autósokat sújtó intézkedést jelentett be a Karácsony Gergely vezette főváros. Az új döntéssel októberig teszt jelleggel forgalomcsillapítási mintaprojektet vezetnek be a VI. és a VII. kerületi önkormányzat közreműködésével. A következő három hónapban Belső-Erzsébetvárosban az Andrássy út - Nagykörút - Rákóczi út - Károly körút közötti területen csökkentik a gépjárművel való átjárhatóságot.

Volt olyan, aki egy óráig keresett parkoló helyet, a nagyobb áruszállítók pedig nem tudtak befordulni az utcákba, olyan is volt, aki a frissen kihelyezett KRESZ táblákat is elsodorta.

A helyi szolgáltatók közül sokan arra panaszkodtak, hogy a változtatásokról nem tájékoztatták megfelelően az embereket.

Kerestük Erzsébetváros DK-s polgármesterét a kialakult helyzet kapcsán, hogy mi a véleménye, de Híradónknak nem válaszolt. Nidermüller Péter az ügy kapcsán korábban azt nyilatkozta, hogy nem érezték szükségét annak, hogy egyeztessenek a lakossággal.

A Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője szerint semmilyen szakmai érv nem indokolta Niedermüller Péterék döntéseit.

Benedek Zsolt szerint a most kialakult káosz a szeptemberi iskolakezdéssel csak még tovább fog fokozódni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szegedet is bevette a DK

Szegedet is bevette a DK

Botka Lászlót támogatják Gyurcsány Ferencék. A Demokratikus Koalíció ezt Szegeden, az MSZP egykori fellegvárában jelentette be. A lépés annak fényében különösen érdekes, hogy köztudott: Botka és Gyurcsány viszonya legendásan rossz.
Második világháborús légibombát találtak Komáromban

Második világháborús légibombát találtak Komáromban

Második világháborús légibombát találtak közműépítés közben Komáromban csütörtök délben, a hatástalanítás idejére kétszáz méter sugarú körben lezárják a területet - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!