2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

A Központi Nyomozó Főügyészségre került át a rendőrségtől Magyar Péter ügye. Péntek hajnalban a Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés, miután a Ripost információi szerint Magyar Péter elvette az őt videózó egyik vendég telefonját egy szórakozóhelyen, majd a Dunába dobta azt. A Nézőpont Intézet politikai elemzési igazgatója arra hívta fel a figyelmet: Magyar Péterre most már teljesen más szabályok vonatkoznak, mint egy magánszemélyre.

  • Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

Az alábbi felvételek még múlt hét végén készültek: ezeken az látható, hogy Magyar Péter dulakodásba keveredett, és biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről. A Ripost információi szerint a politikus elvette az őt videózó egyik vendég telefonját, majd szemtanúk beszámolója szerint azt a Dunába dobta. Péntek hajnalban a Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés, garázdaság, illetve rongálás gyanúja merült fel. 

A Bors most arról írt: a rendőrség megtalálta a telefont, amit Magyar Péter a Dunába dobott. A lap szerint a készülék tárhelyén lévő felvételek bizonyítékul szolgálhatnak az eset tisztázásához.

Az ügyben most újabb fordulat történt: a rendőrségtől a Központi Nyomozó Főügyészségre került át az eset. Az ügyészség a HírTV-t arról tájékoztatta, hogy egyelőre a büntetőeljárás eredményessége érdekében további adat nem közölhető.

A Tisza Párt alelnökét - miután hétfőn átvette európai parlamenti képviselői mandátumát -, már védi a mentelmi jog, de egy politikus esetében fontos az is, hogy milyen morális szabályoknak felel meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Dosszié - Olimpia

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!