2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Sajtóklub 14:05

Belföld

Újabb fejlemény a Ruszwurm cukrászda ügyében + videó

Rendőrségi feljelentést tett és fegyelmi eljárást indított az I. kerületi képviselő-testület a párbeszédes polgármesterrel szemben. A tulajdonos azt állítja, hogy V. Naszályi Márta védelmi pénzt kért tőle. Az ügyben a Pest vármegyei rendőr főkapitányság nyomozást indított vesztegetés miatt. A kerület első embere továbbra is tagadja a vádakat.

  • Újabb fejlemény a Ruszwurm cukrászda ügyében + videó

Legutóbb a Ruszwurm és a Korona cukrászda körüli botrány miatt került a figyelem középpontba V. Naszályi Márta. Szamos Miklós a cukrászdák tulajdonosa ugyanis azt állította, hogy a polgármester a kampányához várt tőle pénzt. Emiatt állított fel a vizsgáló bizottságot a Budavári Önkormányzat.

Az ügyben a Pest vármegyei rendőr főkapitányság gazdaság védelmi osztálya vesztegetés elfogadása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyenlőre ismeretlen tettes ellen.

A polgármester továbbra is tagadja, hogy védelmi pénzt kért volna a vállalkozótól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A balliberális polgármester DK-hoz való viszonyát jellemzi, hogy amikor Dobrev Klára tartott lakossági fórumot a városban, órákra megszakította az éppen zajló közgyűlést, mert feltétlenül meg akarta mutatni magát a hallgatóság soraiban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!