2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Újabb fejlemény a gyanús csomagról + Videó

A helyszín biztosítása mellett a tűzszerészek átvizsgálták a gyanús csomagot. Az épületet nem kellett kiüríteni.

Nem volt bomba a Legfelsőbb Bíróság mellett talált gyanús csomagban. Az utcán hagyott hátizsák átvizsgálásáig a tűzszerészek a környéket lezárták, a tárgyalásokat azonban nem szakították félbe. „A BRFK munkatársai azonnal a helyszínre érkeztek, és a szükséges mértékben biztosították is a helyszínt. Emellett a készenléti rendőrség tűzszerész szolgálata az ilyenkor szokásos eljárás keretében szintén a helyszínre érkezett, és megkezdte a gyanús csomagnak az átvizsgálását. Mindösszesen 30 percre volt ehhez szükség. Közben az utcát időszakosan lezárták a kollégáim, és a gyalogos forgalmat is korlátozták. A tűzszerészeti eljárás negatív eredménnyel zárult, és az épület kiürítésére sem került sor” – nyilatkozta Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-Főkapitányság szóvivője.A Kúrián kedden kezdődött Szántai Attila másodfokú pere, aki a vád szerint 2001 januárban lelőtte a fekete sereg nevű bűnszervezet egyik tagját, egy másikat pedig megsebesített. A férfi hét évet ült, miután kiderült, hogy a banda tagjai zsarolták és fenyegették. Első fokon felmentették, de a fővárosi főügyészség megfellebbezte az ítéletet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!