2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Újabb bírság a ferencvárosi parkolási rendszer miatt

Újabb közbeszerzési bírságot kapott a Baranyi Krisztina vezette ferencvárosi önkormányzat - közölte a kerületi Fidesz. A Közbeszerzési Döntőbizottság január 26-án 3 millió forintos büntetést rótt ki: másfél millió forintot azért, mert a parkolóórákhoz szükséges informatikai rendszer beszerzése során jogtalanul mellőzték a közbeszerzési eljárást. További másfél millió forintos büntetést pedig azután állapítottak meg, miután érvénytelenítették a Baranyi Krisztina által kiválasztott cégekkel megkötött szerződéseket. A Fidesz arra hívta fel a figyelmet, hogy a polgármester a parkolási rendszer reformját ígérte, ehhez képest bírságokat kap és az árakat is megemelte.

  • Újabb bírság a ferencvárosi parkolási  rendszer miatt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!