2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Újabb ágazat kritizálja a budapesti bringasávokat

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ír arról, hogy a kerékpársávok és a pesti alsó rakpart ideiglenes lezárása miatt ellehetetlenül és drágábbá vált az építőipari kivitelezés.

  • Újabb ágazat kritizálja a budapesti bringasávokat

Újabb szervezet emelte fel a hangját a Karácsony Gergely féle közlekedési intézkedések által okozott problémák miatt.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége szerint az intézkedések miatt folyamatosan nehezedik és drágul az építőipari kivitelezés.

A Belváros egyes részeiben ugyanis a kivitelezők nem szívesen vállalnak munkát, vagy csak felárral, mert nehéz az építési-felújítási területet megközelíteni. A szakszövetség szerint a döntés előtt nem vizsgálták meg az intézkedések gazdasági következményeit.

Az elmúlt hetekben Vitézy Dávid korábbi közlekedési államtitkár mellett mások mellett a mentők, a tűzoltók, a fuvarozó cégek, a Magyar Autóklub és a taxisok is jelezték, hogy ellehetetlenítik munkájukat a póznával elhatárolt fővárosi kerékpársávok.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor kifejtette: a kreatív régióvá válásban a fesztiváloknak nagy szerepe van, ugyanis azok nem csak szabadidő eltöltésének formái, hanem olyan események, amelyek közösségeket hoznak létre és élénkítik a kulturális kínálatot, valamint a turisztikai vonzerőt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!