2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Új sebészeti központot kapott Kecskemét

Csattanós választ adott Kecskemét fideszes országgyűlési képviselője Dobrev Klárának. Gyurcsány Ferenc felesége minap az egészségügy szétverésével vádolta a kormányt, az új beruházásokat pedig puccparádénak nevezte. Salacz László Kecskemét új sebészeti központjának átadóján azt mondta: aki belép a kórházba, láthatja, hogy milyen minőségben és szakmai gárdával dolgoznak.

  • Új sebészeti központot kapott Kecskemét

Minap az egészségügy tönkretételével vádolta a kormányt Dobrev Klára. Gyurcsány Ferenc felesége a felújított létesítményeket pedig puccparádénak nevezte.

– Hát, ez egyáltalán nem az. Aki ide belép, az látja, hogy milyen minőségben és milyen szakmai gárdával dolgozik a magyar kórház – reagált a DK árnyékminiszterének kijelentésére Kecskemét fideszes országgyűlési képviselője, Salacz László.

Az ország tizenhét településén tizenegymilliárd forintból zajlik az egynapos sebészeti ellátás fejlesztése. Az alföldi városban szerdán adták át azt a kétezer-kilencszáz négyzetméteres részleget, ahol három műtő és harminchat ágy szolgálja a térségben élő több mint százezer ember gyógyulását.

A kétmilliárd-hétszázmillió forintból felépített egynapos sebészeti részlegen jellemzően szemészeti, kisebb ortopédiai és urológiai beavatkozásokat végeznek. A beteg hamarabb visszakerül családjához, ezzel csökken a kórházban tartózkodás költsége, de a kórházi fertőzés kialakulásának esélye is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!