2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Új óvoda épül Ózdon

Kormányzati támogatással épül új óvoda Ózdon. Az országos óvodafejlesztési program keretében a kisgyerekek egy korszerűbb és tágasabb intézménybe járhatnak majd a jövőben. A városrész fideszes önkormányzati képviselője szerint ilyen beruházásra a rendszerváltás óta nem volt példa a településen.

  • Új óvoda épül Ózdon

Csendes az ózdi Alkotmány úti Óvoda udvara, az esős időben bent maradtak a gyerekek. Az intézménybe mintegy száz óvodás jár, akik hamarosan egy új épületben kapnak helyet. A katolikus egyház ugyanis a kormány országos óvodafejlesztési programjának keretében épít fel.

Hosszanti irányban fog elhelyezkedni itt az épület, parkolóhelyek is lesznek kialakítva a Kazinczy utca mentén

Az új intézmény helyét mutatja a városrész Fideszes önkormányzati képviselője. A Római katolikus templom mögötti karitászudvarban kapott helyet a kicsik új helye.

Csuzda Gábor szerint a rendszerváltás óta nem épült új óvoda Ózdon.

Az építkezés várhatóan már márciusban elkezdődhet. Az új óvodában négy csoportot tudnak elhelyezni. Az intézmény korábbi épületének sorsáról a város önkormányzata dönt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Új alap segíti a családokat

Új alap segíti a családokat

Eddigi családpolitikánkat a jövőben kiegészítjük egy olyan alappal, amely a testi, lelki és szellemi egészséget szolgálja, hiszen erre kell és lehet építkezni - mondta Hornung Ágnes vasárnap egy fővárosi rendezvényen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!