2023. 03. 25. Szombat Irén, Irisz napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Pajtakult 03:00

Belföld

Új óvoda épül Ózdon

Kormányzati támogatással épül új óvoda Ózdon. Az országos óvodafejlesztési program keretében a kisgyerekek egy korszerűbb és tágasabb intézménybe járhatnak majd a jövőben. A városrész fideszes önkormányzati képviselője szerint ilyen beruházásra a rendszerváltás óta nem volt példa a településen.

  • Új óvoda épül Ózdon

Csendes az ózdi Alkotmány úti Óvoda udvara, az esős időben bent maradtak a gyerekek. Az intézménybe mintegy száz óvodás jár, akik hamarosan egy új épületben kapnak helyet. A katolikus egyház ugyanis a kormány országos óvodafejlesztési programjának keretében épít fel.

Hosszanti irányban fog elhelyezkedni itt az épület, parkolóhelyek is lesznek kialakítva a Kazinczy utca mentén

Az új intézmény helyét mutatja a városrész Fideszes önkormányzati képviselője. A Római katolikus templom mögötti karitászudvarban kapott helyet a kicsik új helye.

Csuzda Gábor szerint a rendszerváltás óta nem épült új óvoda Ózdon.

Az építkezés várhatóan már márciusban elkezdődhet. Az új óvodában négy csoportot tudnak elhelyezni. Az intézmény korábbi épületének sorsáról a város önkormányzata dönt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban Pekingbe utazik, hogy tárgyaljanak a kínai elnökkel. A francia elnök a kétnapos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: látogatásuk célja, hogy nyomást gyakoroljanak Hszi Csin-Pingre, hogy rávegye az orosz elnököt a háború lezárására.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme – hívta fel a figyelmet Rétvári Bence. Az államtitkár hozzátette: éppen ezért a gyermekvédelmi törvényt több ponton is kiegészítik, hogy még szélesebb körű legyen a gyermekek védelme. A törvény szigorításáról várhatóan nyárig dönt a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!