2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

Sajtóinformációk szerint Tüttő Kata főpolgármester-helyettes vezeti az MSZP európai parlamenti listáját. A politikus érintett volt a BKV korábbi botrányos közbeszerzési pályázatában, amelyet a volt élettársához köthető cég nyert meg. Az MSZP volt európai parlamenti képviselője, Szanyi Tibor szerint nincs esélye a szocialistáknak mandátumot szerezni.

  • Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

A szocialista főpolgármester-helyettes korábban még a megélhetésért küzdő magyarokért aggódott és azt bizonygatta, hogy mennyire együtt érez a szegényebbekkel. Tette mindezt úgy, hogy luxusnyaralásán az Égei tengerből mosolyogva lovagolt ki.

De nem csak életvitelével, hanem munkájával is botrányt okozott. A koronavírus-járvány alatt a BKV közbeszerzési eljárást írt ki alacsonypadlós, légkondicionált csuklós buszokra. Ezt azonban egy olyan cég nyerte meg, ami a pályázat kiírásakor még nem is létezett. A cég többségi tulajdonos Leisztinger Tamáshoz, Tüttő Kata korábbi élettársához volt köthető. A nyertes pályázó később jelezte, nem tudja időben leszállítani az ígért hat buszt a BKV-nak.

Tüttő Kata vezetheti a szocialisták EP-listáját - értesült a Mandiner. A lap úgy tudja, az MSZP önállóan indul majd a 2024-es európai parlamenti választáson aminek első számú embere a fővárosi vezető lesz.

Szanyi Tibor szerint nincs esélye a szocialistáknak arra, hogy mandátumot szerezzenek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!