2021. 09. 26. Vasárnap Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Tüntetés a hajléktalanokért

A lakhatás jogáért tartott fáklyás tüntetést az Alkotmánybíróság előtt a Város mindenkié nevű civil csoport.

A demonstráción azt követelték, hogy az Alkotmánybíróság a kaposvári és a székesfehérvári törvényszék kérésére olyan döntést hozzon, amely nem ítéli el a hajléktalanságot. A héten mindkét járásbíróság felfüggesztette az életvitelszerű közterületi tartózkodás szabályainak megsértése miatt indult eljárásait és az Alkotmánybírósághoz fordult, az október közepén hatályba lépő jogszabály felülvizsgálatát kérve. Misetics Bálint a rendezvény egyik szónoka azt mondta: a hajléktalanok nem elkövetői, hanem áldozatai a bűnnek.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony Gergely kihátrált Tóth Csaba mögül

A szocialista politikust (b) ellenfele, Hadházy Ákos korrupcióval vádolta meg. 2021. szeptember 26.

Fidelitas: Soha többé baloldal!

Az ifjúsági szervezet szerint Karácsony Gergely nem látja el a főpolgármesteri teendőit és egyáltalán nem izgatják a budapesti állapotok. 2021. szeptember 26.

Kocsis Máté: A baloldal elérte mélypontját

A Fidesz frakcióvezetőjével készült interjú teljes egészében 21 órától a Bayer show-ban megtekinthető. 2021. szeptember 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!