2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Belföld

Tudott az ellenzék a külföldi kampánypénzekről - állítja Márki-Zay Péter

Bár tagadja, de tudott a baloldal a külföldről érkezett pénzekről - ezt állította Márki-Zay Péter a Blikknek. A politikus hozzátette, az ellenzéki pártok maguknak követelték az összeget, ami maradt. Amikor viszont a Fidesz felfedte a guruló dollárok ügyét, hirtelen mindent letagadtak. Márki-Zay Péter arról is beszélt, hogy szoros kapcsolat alakult ki a kampány alatt Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter között.

  • Tudott az ellenzék a külföldi kampánypénzekről - állítja Márki-Zay Péter

Többször is elismerte már Márki-Zay Péter, hogy külföldről pénzelték a baloldalt a választási kampányban és még jóval azután is.

Az ellenzék azóta is azt állítja, fogalmuk sem volt a guruló dollárokról, sőt észre sem vették, hogy a kampányukra milliárdokat költenek. Csakhogy Márki-Zay Péter egy évvel a választás után a Blikknek bevallotta, hogy ez nem így van.

Utoljára akkor tudtak róla az ellenzéki pártok, amikor maguknak követelték az összeget, ami maradt. Amikor letámadott minket a Fidesz, hirtelen mindent letagadtak - jelentette ki a politikus.

Az azóta bűnbakká kikiáltott bukott miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy Jakab Péter részt sem vett a kampányban, péntekenként és szombatonként nem ment sehova a magánéletre hivatkozva. Gyurcsány pedig már jó előre közölte vele, hogy el fogják veszíteni a választást és ő lesz a hibás.

Azt is kifejtette, hogy Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc között nagyon szoros kapcsolat alakult ki. Azt mondta:

Gyurcsány és Jakab már pisilni is együtt ment ki a pártelnöki értekezletekről, dohányozni is szinte kézen fogva mentek, látszott, hogy nagyon szoros kapcsolat formálódott közöttük.

Arató Gergely azt írta: Márki-Zay Péter szerint Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter a kampány idején állandóan együtt járt cigizni. Ez már azért sem lehetséges, mert egyikük sem dohányzik.

Csakhogy korábban stábunk is tanúja volt annak, hogy Gyurcsány Ferenc a Hír Televízió kamerája előtt gyújtott rá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!